A- A A+

Nastavak saradnje sa Ambasadom SAD

Delegacija Ambasade Sjedinjenih Američkih Država koju su činili Daniel Carrol – politički oficir, Ivona Šišmanović – INL program asistent i Ksenija Lazović – politička sekcija Ambasade, sastala se sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem, predsednicom Skupštine Grada Anelom Halilović – Šemsović i članom Gradskog veća Mirsadom Jusufovićem.
 
U okviru posete Novom Pazaru, delegacija Ambasade SAD razgovarala je i sa zamenikom gradonačelnika Igorom Novovićem i članovima Gradskog veća Milicom Glođović i Tihomirom Ratkovićem.
Gosti su tokom sastanaka upoznati sa aktuelnom društveno  - političkom situacijom a pokazali su interesovanje za socio -ekonomske prilike na lokalnom i regionalnom nivou, sa osvrtom na funkcionisanje zajednice usled izazova nastalih tokom pandemije virusa Kovid 19.
 
Uspešna saradnja Ambasade Sjedinjenih Američkih Država i Grada biće nastavljena i ubuduće, kroz realizaciju konkretnih projekata u različitim oblastima, a sa ciljem stvaranja boljih uslova za život građana Novog Pazara.
Ambasada SAD je u proteklom periodu podržala realizaciju mnogih projekata u Novom Pazaru, pre svega u svega u sferi preduzetništva, obrazovanja, zdravstva i kulture.
 
 

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops