A- A A+

Infrastrukturnim planom obuhvaćeni svi delovi Novog Pazara

Još jedna saobraćajnica na teritoriji Novog Pazara je asfaltirana. Infrastrukturnim planom  Grada Novog Pazara obuhvaćena su naselja na gradskom, prigradskom i seoskom području, kako bi se ravnomerno ulagalo u ceo grad, a građani dobili bolje uslove za život. Asfalt je postavljen na još jednoj ulici na Dugalića brdu.
 
Ulica koja vodi do Hadži Mehove džamije, ali i brojnih domova na Dugalića brdu sada izgleda lepše. Radove je obišao gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima.
Postavljen je asfalt, ali su obavljeni i svi radovi koji su neophodni za normalno funkcionisanje, što je prema rečima meštana, za njih izuzetno značajno.
 
Kako kažu, konačno će moći da odahnu i da zaborave na sve probleme koje su imali dok ulica nije bila asfaltirana. Iskazali su zadovoljstvo što do svojih kuća sada mogu lakše da dolaze.
Lokalna samouprva će nastaviti da ulaže  u infrastrukturu i razvoj grada u celini,  stvarajući bolje uslove za građane Novog Pazara. Proteklih dana asfaltirano je preko 10 ulica. Prema planu, tokom ove godine biće realizovani brojni kapitalni projekti.

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops