A- A A+

Infrastrukturnim planom obuhvaćeni svi delovi Novog Pazara

Još jedna saobraćajnica na teritoriji Novog Pazara je asfaltirana. Infrastrukturnim planom  Grada Novog Pazara obuhvaćena su naselja na gradskom, prigradskom i seoskom području, kako bi se ravnomerno ulagalo u ceo grad, a građani dobili bolje uslove za život. Asfalt je postavljen na još jednoj ulici na Dugalića brdu.
 
Ulica koja vodi do Hadži Mehove džamije, ali i brojnih domova na Dugalića brdu sada izgleda lepše. Radove je obišao gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima.
Postavljen je asfalt, ali su obavljeni i svi radovi koji su neophodni za normalno funkcionisanje, što je prema rečima meštana, za njih izuzetno značajno.
 
Kako kažu, konačno će moći da odahnu i da zaborave na sve probleme koje su imali dok ulica nije bila asfaltirana. Iskazali su zadovoljstvo što do svojih kuća sada mogu lakše da dolaze.
Lokalna samouprva će nastaviti da ulaže  u infrastrukturu i razvoj grada u celini,  stvarajući bolje uslove za građane Novog Pazara. Proteklih dana asfaltirano je preko 10 ulica. Prema planu, tokom ove godine biće realizovani brojni kapitalni projekti.

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika