A- A A+

Tokom februara radionice za decu Novog Pazara, Sjenice i Tutina

U okviru projekta „Re!ntegracija – podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji“ pokrenute su radionice za decu i mlade na teritoriji Novog Pazara, Sjenice, Tutina i okoline ova tri grada.

Nastavni plan i program radionica pripremljen je od strane stručnjaka obrazovnog i socijalnog sistema koji su direktno odgovorni za sprovođenje radionica. Glavni cilj radionica je pružanje obrazovne i podržavajuće uloge povratnicima radi bolje reintegracije u njihovim lokalnim zajednicama, uz podršku i široj zajednici.

Prijave za radionice  se vrše lično – Novi Pazar, kancelarija Merhamet Sandzak, Dobrosusedski klub Novi Pazar, 7 juli bb, Sjenica – zgrada Opštine Sjenica, kancelarija 26, Tutin – Dobrosusedski klub Tutin – Peštarska 2/6

Radionice su besplatne i organizuju se uz poštovanje svih propisanih pravila i procedura, u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom.

Raspored besplatnih radionica planiranih za mesec februar 2021. godine, u okviru projekta Reintegracija - podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji", za decu sa područja Novog Pazara, Sjenice i Tutina, dostupan je preko linka:
 

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops