Saopštenje Štaba za vanredne situacije Grada Novog Pazara

Porodicama čiji je član domaćinatsva preminuo od posledica pandemije, odlukom Gradskog štaba za vanredne situacije biće refundirani troškovi nastali prema JP “Gradska čistoća”, pre 4.jula tekuće godine. Troškovi se refundiraju u iznosu do 30 000 dinara, uz obavezu člana domaćinstva koje je troškove snosilo, da  nadležnima dostavi potrebnu  dokumentaciju. Zahtev se može podnositi u Uslužnom centru (šalter broj 2) od 26. oktobra do 13. novembra 2020. radnim danima od 7:30h do 15:00h.
Gradski štab za vanredne situacije apelovao je na verske zajednice da u svojim objektima  sprovode pojačane mere zaštite u cilju prevencije i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19.
Mnogo toga zavisi i od ponašanja svakog pojedinca pa je  izuzetno važno da u cilju obezbeđivanja lične i zdravstvene bezbednosti drugih građani u zatvorenom prostoru  nose maske i pridržavaju se propisine distance.
Štab za vanredne situacije i Grad Novi Pazar  će, u saradnji sa svim državnim institucijama, sve svoje kapacitete u narednom periodu usmeriti prema kontroli mera i preporuka Ministarstva zdravlja i republičkog Kriznog štaba, a koje se odnose na sprečavanje i suzbijanje širenja virusa Covid19.
s2sdefault

Vlada Republike Srbije