A- A A+

Košarkaški as Dejan Tomašević sa prijateljima pomaže Novom Pazaru

Dejan Tomašević, proslavljeno košarkaško ime ne samo u Srbji već i širom Evrope i sveta, veliki je prijatelj  Novog Pazara. On je danas bio gost našeg grada i gradonačelnika Nihata Biševca.
 
„Razgovarali smo o aktuelnoj situaciji i pomoći koja nam je neophodna u ovom trenutku. Za nas je najdragoceniji ljudski odnos košarkaškog asa i zahvaljujem mu se ovim povodom. Hvala, u moje i u ime svih građana Novog Pazara,  na donaciji za Dom zdravlja, u trenucima koji su za nas izuzetno teški“, kazao je gradonačelnik Biševac.
 
Dejan Tomašević je u Novi Pazar doneo pomoć i izrazio neizmernu podršku našim sugrađanima.
 
„Novi Pazar je, pored Beograda i Gornjeg Milanovca treći grad u mom srcu. Zato sam morao da se uverim kakva je situacija. Prijatelji su me uveravali da je stanje mnogo bolje i stabilnije u odnosu na period od pre dve, tri nedelje, ali sam želeo u to da da se uverim“, kazao je Tomašević ističući da je pomoć doneta zahvaljući prijateljima, koji su reagovali kada su sanali da dolazi u Novi Pazar.
 
„Znam da je mnogo zdravstvenih radnika koji se u ovoj teškoj situaciji bore. Pomoć njima se pre svega ogleda u obezbeđivanju maski i druge zaštitne opreme, ali smo obezbedili podršku i u vidu vaučera hotela "Mona", za boravak na Zlatiboru. Želim svima da se stanje u kojima se nalazi vaš, ali mnogi drugi gradovi u Srbiji, što okonča“, kazao je Tomašević.

 

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops