A- A A+

Usluga eVrtić i u Novom Pazaru

Građani Novog Pazara od sada mogu elektronski i besplatno da prijave decu za upis u Predškolsku ustanovu "Mladost".
 
Usluga eVrtić nalazi se na Portalu eUprava!
 
Elektronsko podnošenje prijave vrši se jednostavnim popunjavanjem online obrasca, a prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se potrebna dokumentacija automatski pribavlja. 
 
Procedura je, prema rečima Sabine Hoćanin, direktorke PU "Mladost", potpuno ista i kada je reč o upisu dece koja ispunjavaju uslove za pohađanje pripremnog i po zakonu obaveznog predškolskog programa. "Svu decu rođena od 1. marta 2014. do 28. februara 2015. roditelji su u obavezi da upišu u pripremni predškolski program. Ove godine, biće upisano 1380 devojčica i dečaka, po istoj proceduri kao i za program pohađanja vrtića, a posredstvom elektronskog podnošenja prijave", rekla je Hoćanin.
 
Upis ce trajati tokom meseca maja .Odluku o prijemu dece donosi Centralna upisna komisija Spisak primljene dece bice istaknut 15. juna 2020. na svim oglasnim tablama objekata PU "Mladost" kao i njihovoj fb stranici.
 
Za sve dodatne informacije u vezi sa elektronskim upisom možete se obraditi na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Ili na brojeve telefona :
064/8-160-151
064/8-160-207
 
 
Korisničko uputstvo za roditelje možete naći na sledećem linku!

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika