A- A A+

Pomoć građanima i uplatama na žiro račun, Call centar radi punim kapacitetom

Operativni tim i call centar za pomoć građanima Novog Pazara u uslovima vanrednog stanja i pandemije Korona virusa rade punim kapacitetom. Grad je među prvima u Srbiji oformio ovakav centar, u cilju da podršku dobiju prvenstveno građani stariji od 65 godina ali i svi kojima je pomoć potrebna.

Na pružanju usluga sugrađanima u ovom momentu je, prema rečima gradonačelnika Nihata Biševca, angažovano više od 200 volontera. "Svi oni su, kao i naši privrednici, na jedan veličanstven način položili test humanosti, zalažući se nesebično da pomognu najugroženijima. Velika zahvalnost i svim udruženjima građana i humanitarnim organizacijama, koji su svoje kapacitete stavile na raspolaganje građanima Novog Pazara.

Po rečima koordinatora Operativnog tima Albina Škrijelja, u Call centar je od osnivanja pristiglo preko 800 poziva. "Samo zajedničkim zalaganjem možemo prevazići ovu tešku situaciju. Javio se i veliki broj građana sa pitanjem kako mogu da pomognu. Za te potrebe oformljen je poseban žiro račun za uplate građana. Od tih sredstava pomoć će biti prosleđena i tamo gde do sada nismo stigli", zaključio je Škrijelj.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika