A- A A+

Za obavljanje delatnosti tokom policijskog časa potrebna saglanost Ministarstva

Privrednici koji tokom vanrednog stanja u Republici Srbiji moraju obavljaju delatnosti u vremenu od 17 do 5 h ujutru, imaju mogućnost da se obrate Ministarstvu privrede, kako bi dobili saglasnost.         
               
"Saglasnost omogućava obavljanje poslovne delatnosti tokom policijskog časa, od 17 sati do 5 časova ujutru", rekao je rukovodilac Odeljenja za privredu Gradske uprave Almir Kecap ističući da je procedura jednostavna. "Potrebno je popuniti  obrazac koji je uz sve detaljne informacije, dostupan na sajtu Ministarstva privrede i zvaničnoj stranici grada Novog Pazara. Ispunjen zahtev treba poslati elektronskim putem, na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.", rekao je rukovodilac Odeljenja za privredu, ističući da će Gradska uprava pružiti svu tehničku podršku privrednim subjektima u Novom Pazaru.
 
 "Nema se za kratko vreme javio veliki broj vlasnika firmi kojima su ovakve potvrde za zaposlene potrebne zbog specifičnosti delatnosti. Rok za dobijanje saglasnosti nije preciziran, ali prema rečima Kecapa, dosadašnje iskustvo potvrđuje da saglasnost, za svega par dana, a takođe elektronskim putem, stiže na e-mail podnosioca zahteva.

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops