A- A A+

У току јавни позив за избор најлепшег дворишта

Грађани Новог Пазара који верују да су поносни вланици најлепше баште или дворишта у граду имају прилику да за свој труд буду и адекватно награђени. Одељење за заштиту животне средине Градске управе за изворне и поверене послове упутило је јавни позив који важи до 16. јула текуће године а за најуспешније на конкурсу предвиђене су новчане награде.

Пријава за учешће треба да садржи пуно име и презиме учесника, копију личне карте, тачну адресу и контакт телефон и број жиро-рачуна учесника

Пријаву је потребно путем поште, предајом на писарници доставити на адресу Градске управе за изворне и поверене послове, Стевана Немање број 2, са назнаком за Одељење за заштиту животне средине, противпожарну заштиту, безбедност и здравље на раду. Слање пријаве сви заинтересовани могу извршити и електронским путем : Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (до 16. јула 2018.).

По истеку рока предвиђеног јавним позивом, стручна комсија именована од стране Града Новог Пазара, дужна је да изврши преглед приспелих пријава, изврши теренски увид (контролу) пријављених локација и на основу тога донесе одлуку о избору најлепше баште- дворишта. Победник јавног позива биће награђен са 30 000 динара, другопласирани ће добити 20 000 а трећепласирани 10 000 динара.

Текст јавног позива, са свим додатним информацијама у вези са избором најлепше уређеног дворишта доступан је у одељку Огласи на следећем ЛИНКУ.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA