A- A A+

Пријем за шампионке у лоу-кику

Шампионке у лоу-кик дисциплини Ајла Лукач и Саида Буквић доминирале су на недавно одржаном Светском купу у Будимпешти. Залагањењем и борбеношћу донеле су свом граду и љубитељима борилачких вештина две златне медаље и уједно одбраниле прошлогодишње титуле. Овим поводом угостио их је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац.

„Презадовољни смо резултатом. Ајла и Саида су нас навикле на успехе па не чуди по други пут освојена медаља на Светском купу. Успех је још већи ако знамо да је из угла спортских надметања титулу много теже одбранити него по први пут освојити, а њих две су одбраниле прошле године освојено злато“, рекао је градоначелник Бишевац, поручујући и да ће Град наставити да ствара боље услове за развој спорта.

Градоначелник је подсетио да је току изградња сале за борилачке спротове.

"Пројекат се спроводи у сарадњи са Министарством омладине и спорта, јер наше шампионке то заслужују. Нови Пазар је заиста расадник талената у категорији борилачких спортова", казао је градоначелник Бишевац.

Шампионке Ајла Лукач и Саида Буквић изразиле су захвалност коју им Град и градоначелник лично пружају како би у рингу оствариле резултатску доминацију.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA