A- A A+

Нови спортски терени на Рекреационом центру

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац са срадницима обишао је радове који се ових дана изводе на Рекреационом центру. Урађена је комплетна нова трим стаза коју користи велики број грађана, изграђени су нови терени за кошарку са новом подлогом, у току је изградња простора за фудбал, а неки од садржаја измештају се на шутеновачке спортске терне. Комплетну изградњу финансира Град Нови Пазар.

”Што се тиче трим стазе она је у завршној фази. Потребно је да се ураде ивичњаци на стази, да се офарбају флуоресцентном бојом. Потребно је да се одради и 110 метара посебне стазе за истрчавање са ливеним тартаном, буквално као на атлетском стадиону радимо тартан подлогу, то су све захтјеви наших атлетичара и наших рекреативаца”, каже директор Спортско-сајамске установе Пендик, Енес Пљакић.

“Ми ове године смо наставили да развијамо нашу спортску инфраструктуру, како и за активне спортисте тако и за рекреативце, тако да је овдје урађена комплетна, нова трим стаза коју користе наши суграђани. Све се ради са циљем да се нашим суграђанима омогући да слободно вријеме упражњавају у спорту и рекреацији “, рекао је градоначелник Новог Пазара, Нихат Бишевац.

Градоначелник је најавио и комплетну реконструкцију спортске хале код школе Вук Караџић, што финанасира турска фирма. Такође најављено је да ће у оквиру спортске хале Пендик бити изграђена и посебна сала за борилачке спортове под покровитељством Министарства омладине и спорта.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA