A- A A+

Они су најбољи промотери Новог Пазара

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац био је домаћин пријема у част најуспешнијих младих спортиста Фатме Идризовић и Елзана Бибића. Гости градоначелника били су и први Санџаклија изабран за селектора атлетске репрезентације Србије Един Зуковић и његов колега, тренер АК Рифат Зилкиц. 

„Огромно је задовољство дружити се са успешним младим спортистима, чији су резултати најбољи не само у Србији већ и у Европи. Знамо да је млада тенисерка Фатма Идризовић званично друга најуспешнија представница белог спорта у категорији до 14 година. Елзан Бибић се фантастичним резултатима опростио од јуниорског статуса а оно што је овим младим људима заједничко су рад, одрицање и истрајност у настојању да себе, град и своју земљу представе на најбољи начин, да буду најуспешнији у спорту којим се баве“,  казао је градоначелник Бишевац истичући да град препознаје талентоване поједнинце и  подржава њихове напоре на путу до резултата.

„Да би постигли успехе, свако у свом спорту, дали су и Фатма и Елзан  све од себе, што треба поштовати. Град зато на више начина пружа подршку и њима и свима који одлучно корачају ка успеху у жељи да презентују Нови Пазар на најбољи начин“, рекао је градоначелник Бишевац, истичући да је Атлетски клуб Нови Пазар пример успешног спортског колектива, не само захваљујући резултатима спортиста већ и залагању Рифата Зилкића, тренера АК и  Едина Зуковића, првог Новопазарца изабраног за селектора неке репрезентације у спортској историји града.

Градоначелник Нихат Бишевац истакао је задовољство што новопазарски спортски клубови у свом саставу имају „читаву пледајаду младих спортиста о чијим ће успесима тек бити речи“.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA