A- A A+

Екипа ентузијазма и борбености пише историју пазарске одбојке

После другог освојеног трофеја Супер купа у низу, одбојкаше Новог Пазара угостио је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац. Након бројних успега клуба у протекле две године, можемо рећи да дружења са одбојкашима полако постају традиција. Жеља свих је, наравно, да започети низ траје што дуже.


"За две године ови момци су освоили два трофеја Купа и два Супер купа Србије, што је један од најбољих резултата свих одбојкашких кубова у историји спорта. Тиме се екипа сврстала у један од најуспешнијих тимова у Србији и региону. Ми можемо бити поносну на резултате ОК Нови Пазар, посебно што знамо да је барем на папиру екипа Војводине била фаворит. Драж спорта и јесте у томе што вам статус фаворита на папиру и бужет клуба не гарантују да ћете бити најбољи. У овом случају победили су ентузијазам и борбеност екипе и зато им честитам од срца. Они су заслужни што је 2018. најуспешнија година новопазарског спорта у целини и то не треба заборавити. Са друге стране, наше улагање у инфраструктуру у протеклом периоду такође даје резултате, тако да је Нови Пазар не само међу најбољим градовима у земљи када је о спортским надметањима реч, већ је клуб у региону препознатљив као оаза талената чије време тек долази", рекао је градоначелник Нихат Бишевац.

Сјајне одбојкаше очекује наставак дуге и тешке сезоне, а председник клуба Ервин Ћоровић каже да је последњи у низу успеха клуба велики подстрег у даљем такмичењу.

"Тим је мало измењен у односу на претходни период, али ми на терен увек излазимо са истим циљем, да останемо у врху. Неће бити лако, поставили смо себи озбиљан задатак али уз несебичну подршку града, верујем да ћемо успети. Град је неколико година уназад наш главни финансијер и подршка на чему смо бескрајно захвални", рекао је Ћоровић.

Одбојкаши Новог Пазара одбранили су трофеј победника Суперкупа Србије, пошто су пред домаћом публиком савладали Војводину са 3:1 у сетовима.

Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops