A- A A+

Градоначелник Бишевац и Муамер Хукић о подршци новопазарском фудбалу

Боксер светског гласа Муамер Хукић одлучио је да помогне младим фудбалерима Новог Пазара у мотивационом али и финансијском смислу. О детаљима сарадње Марка Хука и ФК Нови Пазар, било је речи на састанку боксерског великана и градоначелника Нихата Бишевца.

"Мој бивши тренер био је добар фудбалер и знао добро да боксује. И ја сам спортиста и волим да помогнем где могу, а посебно из ових крајева, из овог града где сам се родио. Знам да су услови мало тешки овде. Наравно, не могу сваком да помогнем и велико ми је задовољство да могу да помогнем граду и клубу’’, рекао је Хукић.

Истакавиши још једном да су спортисти најбољи промотери Новог Пазара, градоначелник града Нихат Бишевац, изразио је задовољство гестом вишеструког боксерског шампиона.

"Спортисти су најбољи амбасадори Новог Пазара, Санџака, Србије. Прави пример успешног спортисте је Муамер Хукић, који је пример младима и доказ да таленити из Новог Пазара могу остварити светске резултате. Муамер још једном доказује да је велики спортиста и човек", рекао је градоначелник Бишевац.

Нови спонзор Фудбалског клуба Нови Пазар, Муамер Хукић, велико је име у светском боксу и човек који је 13 пута одбранио титулу светског шампиона у крузер категорији.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA