A- A A+

Пласман у виши ранг у част многих генерација кошаркаша

Кошаркашки клуб Нови Пазар је, пласманом у виши ранг такмичења - Кошаркашку лигу Србије, остварио сан многих генерација играча и љубитеља овог спорта. У част успеха играча и стручног штаба приређен је пријем чији је домаћин градоначелник Новог Пазара Нихад Бишевац.

У име клуба, градоначелнику су уручени дрес и кошаркашка лопта са потписима играча. Први човек Новог Пазара подсетио је да је пре две године остварени успех имао формат кошаркашког сна, оствареног тимским радом и ентузијазмом екипе.

„Добро је знати да сем што је град одбојке, Нови Пазар постаје и град кошарке. Сигуран сам да се кошаркашки низ успеха тек исписује и да је остварени пласман у КЛС плод труда многих генерација људи за кошарку живе“, рекао је градоначелник овим поводом.

Градоначелник Бишевац је изразио уверење да ће изградња спортске хале са идеалним условима за кошаркашке утакмице и тренинге, бити важан сегмент залагања да новопазарска кошарка заузме значајно место не само на спортској мапи Србије већ читавог Балкана.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops