A- A A+

Нови Пазар истински центар одбојке

Двоструко освајање Купа Србије, изузетан је успех блиставе генерације Одбојкашког клуба Нови Пазар. То је оно што име спортског колектива уписује не само на златне странице градске историје и потврђује да је годинама уназад Нови Пазар синоним за доминацију у свету одбојке.

Фантастична победа од 3:0 у утакмици са Црвеном звездом винула је ОК Нови Пазар до висина које је тешко достићи и најавила нове подрухвате овог састава.

У њихову част уприличен је пријем чији је домаћин, градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац изразио задовољство што је „град истински центар и велесила одбојке у нашој земљи.

„Град подстиче развој спорта, подржава одбојку. Ова генерација постиже изванредне резултате и сигуран сам да ће момци на терену тек имати шта да кажу“, поручио је градоначелник Бишевац.

У управи куба кажу да још увек нису потпуно свесни размера успеха али подсећају да без несебичне финансијске и логистичке подршке града „не би било могуће доћи до циља“.

Следећи задатак златних момака је надметање за лидерску позицију на крају првенства и очување титуле у Супер купу, који је од прошле године као и Куп Србије, у власништву Новог Пазара.

Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops