A- A A+

Празник пазарске кошарке уз београдски Партизан

Пријатељска утакмица која се игра између КК Нови Пазар и београдског Партизана у дворани Пендик је, према речима управе домаћег клуба спортски спектакл у најави. Дејан Кулунџић, рекао је у име управе КК Нови Пазар, да је реч о утакмици за коју се тражи карта више и да ће утакмица заиста бити празник за љубитеље спорта.

„Велики је ово догађај  за нашу кошарку. Надам се да ћемо већ следеће године са Партизаном играти прву званичну утакмицу. Што се вечерашњег надметајна тиче, сигуран сам да ћемо бити добри домаћини и премашити очекивања“, закључио је Кулунџић овим поводом.

Спортски директор Партизана Драган Тодорић истакао је боравећи у Новом Пазару да наш град заслужује овакве утакмице и да ће Партизан као клуб подржати настојања домаћих кошаркаша да се пласирају у виши ранг такмичења.

„Хала ће сигурно бити пуна. Чули смо да имамо овде много навијача али нам је циљ да нашим пријатељима Новопазарцима помогнемо како би већ од следеће године играли у првој лиги“, казао је Тодорић.

Новопазарце је, да подрже квалитетну кошарку, позвао и председник друголигаша Фарис Агушевић подсетивши да  је овдашња публика положила све раније испите и како је рекао, нема разлога да овог пута буде другачије.

Пријатељска утакмица КК Нови Пазар и београдског Партизана одиграће се у спортској дворани Пендик, од 19 сати и јединствена је прилика за љубитеље кошарке да покажу да се овај диван спорт у наш град враћа на велика врата.  

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA