A- A A+

“Промотивни час“ окупио ученике који воле спорт

У препуној сали Основне школе “Ћамил Сијарић” одржан је промотивни час у оквиру спроводјења пројекта “Спорт у школе” којем су присуствовали Нихад Хасановић, помоћник градоначелника Новог Пазара, Емир Мехмедовић, директор Спортског савеза, проф. Емка Бугарић , генерални секретар Савеза за Школски спорт, директори новопазарских основних школа Бесим Адиловић (ОШ “Халифа Бин Зајид Ал Нахјан”) и директор школе домаћина Хајрадин Селимовић и директорка предшколске установе “Младост” Сабина Хоћанин, као и представници осталих основних школа, професори физичког васпитања као и стручни кадар који је од града Новог Пазара одредјен да у текућој школској години спроводи активности овог пројекта.

Презентацијом су руководили професори физичког васпитања Везира Жупић, Сеад Латифовић и Нермин Зећировић који су и у предходним годинама радили на реализацији активности овог пројекта који Савез за Школски спорт и Спортски савез Нови Пазар спроводе од 2012. године. Демонстратори вежби са различитим справама и реквизитима помагали су ученици IV разреда учитеља Бахрије Сијарића из Основне школе домаћина промотивног часа.

Промотивни час је у потпуности испунио очекивања и показао, на основу интересовања ученика, апсолутну оправданост спроводјења пројекта

 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA