A- A A+

Волонтери одлучно обавили задатак

Током 76. Првенства Балкана у атлетици било је ангажовано 130 волонтера, којима је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац данас уручио захвалнице због великог доприноса у организацији ове спортске манифестације.

Члан Организационог одбора Првенства Балкана у атлетици Вахидин Мелајац оценио је да су волонтери показали да могу бити стожер неких наредних активности у организацији града.

"Сматрам да су волонтери веома заслужни што је одавде отишла најлепша могућа слика. Својом креативношћу и професионалним односом допринели су да ова Балканијада буде боље организована од свих претходних", рекао је Мелајац.

Током обуке, с девојчицама и дечацима највише времена провела је Александра Мајсторовић из Канцеларије за младе.  

"Од више група волонтера, истакла бих аташее. Били су уз атлетичаре на стази, као и у ресторану. Имали су и улогу туристичких водича. Ту су и корпари, бринули су о одевним предметима али и освежењу. Најмлађи волонтери претежно су дистрибуирали ланч-пакете. Сви су одлично обавили задатак, а похвалила бих и сарадњу са осталим службама", навела је Мајсторовић.

За време 76. Првенства Балкана у атлетици било је ангажовано укупно 130 волонтера, медју којима и неколико корисника Удружења психолога Нови Пазар.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA