A- A A+

Градоначелник Бишевац :“Хвала вам, атлетика ће тек рећи своје“

У част управо завршеног Балканског атлетског првенства у атлетици и људи који су допринели да из Новог Пазара, у свет  крене лавина дивних слика, организован је  пријем. Домаћин, градоначелник Нихат Бишевац уручио је домаћим предузетницима -  спонзорима Балканијаде и пријатељима манифестације, захвалнице.

„Никада у Новом Пазару није органозовано нешто слично на оваквом нивоу. Пресрећан сам што о нама у најпозитивнијем контексту говоре не само на Балкану већ и у Европи и свету. Људи из организационог одбора верујем и нису били свесни шта их чека  када је пред њих стављен овај задатак. Показали су да јесу уигран тим, спреман за организацију много већих такмичења. Атлетика у Новом Пазару није рекла све што има јер да нас велики догадјаји тек очекују“, казао је Бишевац.

Први човек Новог Пазара захвалио је Влади Србије, министру Расиму Љајићу, Атлетском савезу Србије, Балканској атлетској федерацији, на подршци и указаном поверењу током реализације пројекта.  Говорећи о волонтерима, казао је да је „ у ствари реч о преко 130 изузетно вредних и преданих професионалаца који су у сваком моменту током два дана првенства знали шта је њихов задатак“.

Градоначелник Нихат Бишевац захвалио је и представницима медија на доприносу да труд уложен у организацију и одржавање Балканијаде на прави начин буде презентован јавности. Посебна захвалност упућена је грађанима, љубитељима  атлетике који су се одазвали у великом броју и на трибинама навијајући за своје фаворите, дисали једним, спортским дахом.   

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA