A- A A+

Град оправдао поверење, похвале стижу са свих страна

Да Нови Пазар још увек није презентовао све своје организационе способности када је о спортским и другим манифестацијама реч, и да  на овај град у том смислу озбиљно треба рачунати у будућности, потврдјује обраћање руководства Спортског савеза Србије градоначелнику Нихату Бишевцу, само пар дана по окончању Балканског атлетског првенства.

У допису који потписују председник ССС Александар Шоштар и саветник др Дане Корица, а које преносимо у целини, каже се:

„Поштовани и драги председниче,

Овим путем у име Спортског савеза Србије и моје име желим Вам упутити искрене честитке и велику захвалност што сте са својим тимом и предивним сарадницима организовали 76. Балканске игре на најбољи могући начин.

Ваша велика енергија,мирноћа на сваком задатку и визија за будућност оставили су изузетан утисак на све нас који смо били Ваши гости уважени и испоштовани на сваком кораку.

Тешко је набројати све Ваше поступке и предивна решења која сте са Вашим сарадницима урадили у кратком периоду изазива у свима нама дивљење и велико хвала што сте краљици спорта-атлетици а не само атлетици поклонили објекат за дивљење.

Стадион и објекте које сте саградили и велику подршку грађана Новог Пазара даје нам за право да кажемо да спорт у Новом Пазару има сјајну и светлу будућност. Поред свега наведеног радује чињеница да су се сви људи Новог Пазара а пре свега Атлетски клуб, Спортски савез, волонтери, максимално укључили и дали све од себе да овај велики догађај са учешћем атлетичара из 17 земаља буде тако успешан. Ми присутни доживели смо на сваком кораку велику љубазност становника Новог Пазара који су озарених лица поздрављали и примали у своје објекте учеснике спортисте из свих земаља Балкана а и шире.

Овим путем  још једном Вам шаљемо искрене поздраве са жељом да Вам се остваре сви замишљени циљеви у интересу спорта у Новом Пазару и целој Србији.

Хвала Вама поштовани председниче и Вашим драгим сарадницима“.

На адресу организатора Балканијаде, града Новог Пазара и градоначелника Нихата Бишевца свакодневно, са различитих страна,  стижу поруке сличне садржине. То  потврдјује да је поверење Атлетског савеза Србије и Балканске атлетске федерација дато Новом Пазару да буде домаћин  великог такмичења, више него оправдано.  

 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA