A- A A+

Усвојен План генералне регулације за Стару чаршију

Измена плана јавних набавки за 2017. годину, измене и допуне Плана генералне регулације за неколико централних делова Града укључујући и Стару чаршију, али и одлука о стављању ван снаге одлуке о преносу права коришћења Градског стадиона фудбалском клубу Нови Пазар неке су од најзначајнијих тачака које су усвојене на седници Градског већа.

Према речима члана Градског већа Ервина Чашића, већници су пред собом имали 50 тачака дневног реда, а најзначајније су оне везане за измену плана јавних набавки.

“Ово је веома битно јер смо повећали средства за реновирање основне школе “Стефан Немања”. Ми смо најпре предвидели средства за реновирање једног дела школе, али смо увидели да је неопходно да се цела школа среди и реконструише” – истакао је Чашић.

Од осталих тачака усвојени су предлози за доношење Статута града Новог Пазара, Одлука о допуни Правилника о организацији и систематизацији радних места Градске управе за наплату јавних прихода града Новог Пазара. Такође, донета је Одлука о плану детаљне регулације мини хидроелектране “Лозно”као и Одлуке о изради измена и допуна просторног плана града Новог Пазара.

Извор: rtvnp.rs

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops