A- A A+

Састали се представници одборничких група

На иницијативу председнице Скупштине града Новог Пазара Ифете Радончић, одржан је састанак представника одборничких група у  локалном парламенту. Према речима председавајуће, састанак је био изузетно конструктиван, а одржан је како би актери заједнички дефинисали  кораке ка унапређењу нивоа парламентаризма.

„Изузетно ми је драго што су представници свих одборничких група показали позитиван став према овој иницијативи и одазвали се састанку. Разговор је текао у неколико праваца а све са циљем да , без обзира да ли смо представници структура власти или опозиције, сви дамо максимаан допринос повећању ниовоа квалитета рада Скупштине. Како би смо искрено наступили на том путу, неопходно је да саслушамо једни друге и да чујемо проблеме  и „друге стране“,  казала је Радончићева.

Председавајућа локалноим парламентом Новог Пазара изразила је уверење да ће скупштинска заседања бити ефектнија јер је поверење дато одборницима које су градјани указали бирајући локални парламент изузетно важно и  обавезујуће. 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA