A- A A+

Градско веће изменило План јавних набавки за ову годину

Градско веће разматрало је предлог измене Плана јавних набавки за ову годину, у оквиру ког ће бити издвојена средства за услуге социјалне заштите, а и за израду пројектне документације реконструкције и развој постројења за припрему воде у насељу Хаџет.

,,За услуге социјалне заштите биће издвојено око 23.944.702,31 динара. За израду пројектно техничке документације реконструкције и развоја постројења за прераду сирове воде на Хаџету предвидјено је 6.500.00,00 динара. Због обилних падавина имали смо проблем са водоснабдевањем, јер један од предфилтера, који има улогу да прочисти воду је недостајао граду и због тога смо имали проблем. Потрудићемо се да тај проблем решимо што пре“, рекао је Ервин Чашић, члан Градског већа Новог Пазара. Пред градским већницима нашли су се планови и програми одељења Градске управе. „

Члан Градског већа Ервин Чашић истакао је да су извештаји о раду  одељења Градске управе за изворне и поверене послове града Новог Пазара за  претходну годину усвојени у законском року.

Ове тачке ће након Градског већа проћи и скупштинску процедуру. 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA