A- A A+

Већници дали сагласност на предуслов за пројекат прочишћавања вода

Gradsko veće

Чланови Градског већа Новог Пазара усвојили су у оквиру осме овогодишње редовне седнице предлог плана детаљне регулације постојења за прочишћавање отпадних вода. Према речима Драгане Гаровић, чланице Градског већа, овом одлуком управа је отворила врата за почетак реализације капиталног пројеката на подручју града којим ће проблем прочишћавања вода бити дугорочно решен.

На седници је усвојен и извештај о раду Штаба за ванредне ситуације града Новог Пазара, за прошлу годину.

„У току прошле године  грађанима оштећеним поплавама додељено је преко 50 милиона динара за санацију штете. Од тога Влада је обезбедила 32 милиона а остатак је обезбеђен из више донација“, рекла је Гаровићева.

На заседању је потврђено именовање на месту директора Центра за социијални рад, које обавља Аднан Диздаревић, као и именовање директора Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању, Хајрудина Хајровића.

Градски већници усвојили су захтев чланова месне заједнице Дежева да финансијски подрже уређење простора у селу Мишчиће,  у коме је рођен Свети Сава, а где се у оквиру различитих манифестација мештани окупљају у значајном броју.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA