A- A A+

Економски напредак Новог Пазара уз подршку ОСЦЕ

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац са сарадницима,  угостио је делегацију ОЕБС-а у Србији, предвођену новоизабраним шефом Мисије Андреом Орициом. Бишевац је у обраћању новинарима истакао важност подршке коју коју Новом Пазару Мисија пружа од раније  и истакао да је на састанку било речи о даљим корацима конкретне подршке.

“Досадашња подршка односи се првенствено на израду различитих стратегија чији је задатак да допринесу побољшању услова животасоцијално угрожених и уопште,  осетљивих друштвених група. Данашњим разговором охрабрени смо јер нам је заједнички интререс економски напредак и даљи развој нашег града, за шта је предуслов политичка стабилност. До сада смо настојање да ту стабилност осигурамо са аспекта носиоца поверења грађана, успешно реализовали”, рекао је Бишевац, поздравивши одлазећег Шефа Мисије ОЕБС канцеларијеу Новом Пазару,  Марија Барфуса. Њега ће на тој позицији заменити  Филип Мек Мехон.

Током прве посете Новом Пазару, шеф Мисије у Србији,  Андреа Орицио истакао је  намеру удруживања снага како би даља сарадња са Новим Пазаром дала још очигледније резултате.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA