A- A A+

Градоначелник са предузетницима последњег дана вашара

Током трајања Новогодишњег вашара, од 23.до 27. децембра,  Новопазарци али и бројни гости са стране имали су прилику да уз знатну уштеду буџетских средстава по најповојнијим ценама пазаре разноврсну робу. Домаћи предузетници  су за  робу  чија се продаја везује за сезонске токове успели да пронадју купце. Тако су, према изложеним утисцима сви задовољни а током последњег дана вашара, продавце у Спортско сајамској установи „Пендик“ обишао је градоначелник Новог Пазара  Нихат Бишевац.

„Занима нас шта треба унапредити да би следећа манифестација оваквог типа, која је постала традиција, била још квалитетнија.  Ово је сјајна прилика да пред новогодишње празнике грађани купују по повољним ценама али да и продавци понуде робу. Занимају нас утисци и једних и других, како би смо већ следеће године боље реализовали  идеје“, рекао је Бишевац, истакавши да је циљ постигнут.

Изузетна продаја , велики број посеетилаца и купаца из Новог Пазара и читаве Србије,  мотив су предузетницима да и наредних година своју робу излажу на овај начин. Шездесет  излагача представило се овог пута на вашару у оквиру стотину двадесет фантастично уређених штандова. Организатор Новогодишњег вашара су Спортско сајамска установа „Пендик“ и град Нови Пазар. 

Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops