A- A A+

Градоначелник у радној посети у Истанбулу

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац налази се у радној посети у Истанбулу. Бишевац је присуствоао отварању новог Интернационалног високо- образовног комплекса “Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu”. Интернационални комплекса који носи име Капетан Ахмет Ердоган у општини Бајрампаша а насељавају га досељеници из Санџака а у највећем броју из Новог Пазара је отворио Пресједник Републике Реџеп Тајип Ердоган.

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац и помоћник градоначелника Фарук Суљевић претходно  су посетили једно од највећих Удружена људи са простора бивше Југославије “Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği”.

“Увек се осећам почаствован због рејтинга који успешни људи пореклом из Санџака и Новог Пазара имају у пријатељској држави и самом граду Истанбулу. Задовољан сам и досадашњом сарадњом општине Бајрампаша и нашег Новог Пазара“.

Делегација Града Новог Пазара превођена  са градоначелником Нихатом  Бишевцем Турску је посетила у друштву потпредседника Владе и министра спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Расима Љајића. Нови Пазар као регионални, културни, економски и образовни центар Санџака је град побратим са опшином Пендик у Истанбулу.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA