A- A A+

Градоначелник Бишевац “Улагањима до оптималнијих услова образовања”

Дечје одељење Градске библиотеке “Доситељ Обрадовић има сасвим нови изглед захваљујући спремности градских власти да најмлађим љубитељима књиге обезбеди најбоље услове боравка у библиотеци.

Директор библиотеке Елијас Реброња најавио је нова улагања у осталим деловима зграде напомињући да је и раније локална самоуправа, уз подршку Турске развојне агенције улагала значајна средства за потребе уређења зграде. Реброња је за 2017. најавио реконструкцију одељења за одраске.

Градоначелник Новог Пазара срео се са најмлажим корисницима услуга градске библиотеке, који су изразили задовољство  новим изгледом кутка у коме дневно, како су сами рекли , проводе највише времена.

„Инвестиција у овом делу је само један сегмент нашег настојања да услове стицања знања и образовања младих учинимо што оптималнијим. За сада ћу вам рећи да ће бити нових улагања а о детаљима ћете бити накнадно обавештени. Амбијент који је створен је изузетно пријатан, у шта смо се уверили на лицу места, а и осмеси најмлажих потврђују да је инвестиција имала смисла“, истакао је  је градоначелник  Бишевац . 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA