A- A A+

Састанак Изетбеговић – Бишевац: Јачаћемо економске везе

Традиционално јаке везе и јака сарадња Санџака и Босне и Херцеговине биће јаче успостављањем економске сарање, истакнуто је након посете председавајућег Председништва БиХ Бакира Изетбеговића Градској управи Новог Пазара.

Изетбеговић је при сусрету са градоначелником Нихтом Бишевцем и његовим сарадницима истакао да конкретизирање веза на економском плану представља заједничку добробит.

„Наше су везе културно историјске, образовне и историјске. Уз помоћ државе Босне и Херцеговине и власти у Новом Пазару и Санџаку створићемо услове да се млади у вашем региону запошљавају“,  казао је Изетбеговић.

У обраћању добродошлице, градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац осврнуо се  на већ остварене успехе овдашњих бизнисмена у Босни и Херцеговини.

„Разговор је текао у правцу проширења сарадње која већ постоји. Циљ нам је да успешним бизнисменима БиХ створимо услове да економски сарађују са нашим передузетницима. Имамо у виду и успешно пословање наших људи на простору суседне државе, те  ћемо настојати да упостављене контакте ојачамо за добробит свих нас“.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA