A- A A+

Конституисана Скупштина Града Новог Пазара

Конституисана Скупштина Града Новог Пазара – Мирсад Ђерлек председник скупштине, Нихад Хасановић заменик председника скупштине.

Верификацијом 47 мандата за одборнике Скупштине Града Новог Пазара, те избором председника Скупштине, заменика председника Скупштине, секретара Скупштине и његовог заменика консистуисана је Скупштина Града Новог Пазара које ће у новом савезу радити у мандату од наредне 4 године.

Након што је председник Градске изборне комисије, Радосав Милић, поднео извештај о резултатима спроведених избора за одборнике у Скупшини Града Новог Пазара, извештај је једногласно усвојен. Верификациони одбор је потврдио мандате одборницима, након чега је њихова одлука једногласно усвојена. Одборници потом су положили заклетву да ће поступати у складу са Уставом, законима и Статутом Града Новог Пазара.

На предлог др Муамера Бачевца, тајним гласањем одборника, др Мирсад Ђерлек изабран је за председника Скупштине Града Новог Пазара. Мр Нихад Хасановић изабран је за заменика председника, а за секретара је постављен Ахмедин Бињош. За заменика секретара постављен је Алмир Лековић. На овој седници, одлуком скупштинске већине, коју у овом сазиву чине СДП, СНС и СНП, са 26 гласова за образоване су Административно-мандатна комисија и Комисија за статутарна, организациона и нормативна питања.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA