A- A A+

Посета америчког дипломате

Господин Брајан Мартин, дипломата Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Србији који је задужен за политичка питања, у оквиру радне посете Новом Пазару састао се градоначелником др Мехом Махмутовићем и  његовим сарадницима.

Централне теме разговора биле су актуелна политичка и економска и ситуација у Новом Пазару и региону. Амерички дипломата је изразио посебно интересовање за новонасталу ситуацију имајући у виду проглашено ванредно стање због великог броја поплављених објеката на територији нашег града.

У разговору, амерички саговорник је, између осталог, указао  на значај и пажњу  коју  Сједињене Америчке Државе придају развоју ситуације у Новом Пазару и региону, изразивши наду у погледу превазилажења актуелних изазова са којима се суочава руководство Града Новог Пазара. С тим у вези, он је такође изразио наду да ће предстојећи избори бити фер и демократски, као и да ће се одвијати у мирној атмосфери.

Градоначелник Махмутовић је саговорнику захвалио на изнетом, изразивши очекивање да ће плодна сарадња Града и Америчке Амбасаде бити настављена и у наредном периоду.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA