A- A A+

Гради се у фебруару

У Новом Пазару грађевински радови одвијају се без застоја. Радови на мосту код Робне пијаце одвијају се у континуитету, а данас је у Улици "Зенун Хасковић" почела градња три потпорна зида који ће решити велике проблеме мештана.

Директор Дирекције за изградњу, Мујо Шаћировић казао је: “Данас, 18. фебруара званично почиње нова грађевинска сезона, а последња улица асфалтирана је 30. децембра. Радови на мосту код Робне пијаце нису ни прекидани, осим у пар дана екстремних хладноћа. Данас у Улици Зенуна Хасковића градимо три потпорна зида од виталног значаја за мештане. Град је обезбедио средства и овим ће тајно бити решен проблем грађана овог насеља.”

Улица "Зенуна Хасковића" налази се на терену који је стрм и склон клизиштима. Три импровизована потпорна зида годинама уназад правила су велике проблеме мештанима.

Један од њих угрожавао је и веома важан извор воде. Дирекција за изградњу града данас је у овој улици само наставила грађевинску сезону која није скоро ни прекидана јер се радови на мосту на реци Рашки , код Робне пијаце, одвијају нормално. Док не почну радови на већим пројектима ово је прилика да се изађе у сусрет грађанима са оваквим и сличним проблемима.

0
0
0
s2smodern

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA