A- A A+

Град Нови Пазар представља туристичке потенцијале

Град Нови Пазар учествује на Сајму туризма у Београду који почиње 18. фебруара ове године. Тим поводом новопазарски угоститељи и привредници из области туризма састали су се како би, уз подршку Градске управе, договорили заједничко учешће на сајму и град представли у најбољем свјетлу.

Циљ је да се на овај начин град учини још атрактивниом дестинациом за све туристе у земљи а и шире.

Град Нови Пазар је и у протеклом био веома запажен на различитим манифестацијама које представљају туристичке потенцијале градова, а али је и Сајам туризма у Београду, који се одрзава од 18. фебруара, посебна прилика да се покажу угоститељи, хотелијери, произвођачи хране, и сви они који промовишу природне и културолошке брендове града.

Нови Пазар посједује бројене особености које годинама привлаче посјетиоце. Неке од природних љепота су и љековити извори топле воде, у којима од сада туристи могу уживати посјетом савременг Спа-центра у Новопазарској Бањи.

Међу излагачима је и Јасмин Дервишнуровић, који се бави производњом мантија. Како каже за њега је Сајам туризма посебно важан јер жели да показе квалитет производа и да склопи пословне ранжмане.

Један од неизаобилазних објеката, са којим ће се посјетиоци сајма упознати, јесте и Хотел врбрак, који је због своје архитектуре и препознатљивости симбол града.

Градска управа која је и организатор заједничког наступа, позива све привренике из области Туризма, који имају нешто да понуде да се јаве и узму учешћа.

Извор: rtvnp.rs

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops