A- A A+

Gradonačelnik Mahmutović domaćin ministru bez portfelja

Politika konkretnih mera u cilju prosperiteta zajednice, vođenje grada u interesu svakog građanina ovog društva je princip koji će gradske vlasti Novog Pazara zastupati sve dok, prema rečima gradonačelnika Meha Mahmutovića, takva bude volja naroda na ovim prostorima. Gradonačelnik je u razgovoru sa ministrom bez portfelja, Sulejmanom Ugljaninom, istakao je da se čitava zemlja nalazi pred velikim izazovom.

"To se prvenstveno odnosi na funkcionisanje u uslovima ekonomske krize, ali ćemo ipak pokušati da od Novog Pazara napravimo grad u kome svi žele da žive, da dođu, ali i da se opet vrate. Novi Pazar je ozbiljan grad i ozbiljan regionalni centar. Dužnost nam je da, koliko smo god u mogućnosti, svom gradu pomognemo", rekao je Mahmutović.

Ministar bez porftelja u Vladi Srbije, Sulejman Ugljanin naglasio je tokom posete Novom Pazaru da "više republičkih institucija u Sandžaku garantuje I bolji priliv sredstava u budžet grada, što je neophodno za ubrzan socijalno-ekonomski razvoj.

"Cilj je da stvorimo uslove za dolazak velikih kapitalnih investitora u Novi Pazar, ali i da u naredne četiri godine zaposlimo što više mladih ljudi",rekao je Ugljanin.

Ugljaninova poseta Novom Pazaru deo je programa obilaska sandžačkih opština u cilju definisanja planova razvoja regiona.

Izvor: Odjeljenje za informisanje

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA