A- A A+

IZABRANI NOVI VRŠIOCI DUŽNOSTI DIREKTORA U PREDUZEĆIMA I USTANOVAMA

Druga sednica Skupštine grada Novog Pazara protekla je u znaku razrešenja dosadašnjih, i imenovanju novih vršilaca dužnosti direktora u javnim preduzećima i ustanovama. Sem toga, utvrđen je prestanak mandata pojedinim odbornicima iz odborničkih klubova vladajuće koalicije, po osnovu izbora tih lica u izvršne organe Grada.

Prestanak mandata utvrđen je za: dr Meha Mahmutovića, gradonačelnika Novog Pazara, Ahmedina Škrijelja, koji će obavljati funkciju njegovog zamenika, kao i za Rešada Hodžića i Edina Gudževića - članove Gradskog veća. Verifikacioni odbor potvrdio je mandate novim odbornicima umesto lica koja su izabrana u izvršne organe gradske vlasti.

Novi vršioci dužnosti direktora su u JP "Zavod za urbanizam", JP "Direkcija za izgradnju grada Novog Pazara", Kulturnom centru, Sportskom centru, Centru za decu i omladinu "Duga", Turističkoj organizaciji, kao i u Narodnoj biblioteci "Dositej Obradović". Stari - novi direktori, odlukom Skupštine biće Hanefija Brničanin, vršilac dužnosti direktora u JP "Vodovod i kanalizacija", Sportskom savezu Enver Gusinac.

U JP Direkcija za izgradnju grada, novi vršilac dužnosti direktora je Esad Suljović, u Sportskom centru Mirsad Ikić, u JP Zavod za urbanizam postavljen je Ruždija Serezlić, a u Kulturnom centru Husein Memić, u "Dugi" Fatima Durović, a Narodnoj biblioteci Avdija Salković i Haris Gegić u Turističkoj organizaciji.

Voljom odborničke većine doneta je odluka o formiranju Administrativno - mandatne komisije i Komisije za statutarna, organizaciona i normativna pitanja Grada Novog Pazara.

Izvor:Odjeljenje za informisanje

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA