A- A A+

Delegacija OEBS-a o pripremama za izbore

Delegacija Parlamentarne skupštine OEBS-a sastala se, boraveći u Novom Pazaru, sa gradonačelnikom Mehom Mahmutovićem. Delegaciju su činili Mateo Mecacci (Italija), Šef Parlamentarne msije OEBS-a za praćenje izbora u Srbiji, imenovan od strane Predsedavajućeg Parlamentarne skupštine OEBS-a / Ministra spoljnih poslova Republike Irske, i gospodin Roberto Montela (Italija), Zamenik direktora za terenske operacije Parlamentarne skupštine OEBS-a.

Posmatračka misija Parlamentarne skupštine OEBS-a biće raspoređena širom Srbije kako bi pratila predstojec´e izbore i, shodno tome, nakon izbora objavila svoje nalaze, kao što je bila praksa u prethodnim godinama, rečeno je nakon susreta članova Misije, sa iIzetom murtezićem, predsednikom Gradske izborne komisije.

Mecacci i Montela obišli su Novi Pazar u okviru pripremne posete, sa ciljem da načine procenu predizbornogambijenta, odnosno, uvere se u tok priprema za izbore. Nakon obavljenih razgovora, članovi Misije su potvrdiil da sve predizborne pripreme imaju normalan tok.

Izvor: Odjeljenje za informisanje

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA