A- A A+

Održana sednica Skupštine Grada

Na 551. godišnjicu Grada Novog Pazara održana je sednica Skupštine, koja je imala radni ali i svečani karakter. Odlukom odbornika Skupštine Grada Novog Pazara, atletičarki Ameli Terzić dodeljena je parcela za izgradnju porodično - stambenog objekta.

Na predlog gradonačelnika Meha Mahmutovića, a uz saglasnost gradske Skupštine, plakete za doprinos Gradu, dodeljene su ministrima Rasimu Ljajiću i Žarku Obradoviću, ambasadorki SAD u Srbiji, Meri Vorlik, dok su zahvalnice dobili direktorka USAID Srbija, Suzan Fritz, karikaturista Muhamed Đerlek, sportisti Amela Terzić , Adem Ljajić i Muamer Hukić.

Zahvalnice su, tokom Svečane akademije, održane u Kulturnom centru, povodom Dana Grada,dobili i Sulejman Sandžak (opština Bajrampaša, Turska), Salih Akgul, biznismen, kao i istaknuti privrednici Novog Pazara.

Šef odborničkog kluba "Za evropski Novi Pazar" Muamer Bačevac ocenio je da je plac površine od 4,3 ara na potesu "Parničko brdo-Erozija", Terzićevoj dodeljen kao poklon Novog Pazara za vrhunska sportska dostignuća i promociju ovog grada.

Izvor: Odeljenje za informisanje

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA