A- A A+

Usvojen prijedlog odluke o rebalansu budžeta

Gradsko vijeće grada Novog Pazara je na današnjoj sjednici usvojilo prijedlog Odluke o rebalansu budžeta grada Novog Pazara za 2011. godinu.

Rebalansom su predviđeni prihodi u iznosu od 2.067.872.000 dinara, a u tom iznosu su i rashodi. Povećanje u odnosu na prihode predviđene Odlukom o budžetu za ovu godinu uslijedilo je zbog transfera namjenskih sredstava sa drugih nivoa vlasti uključujući i sredstva za nadoknadu štete nastale usled elementarlnih nepogoda, poplava koje su zadesile grad u maju mjesecu, čiji iznosi nisu bili poznati u postupku donošenja odluke o budžetu.

Podsjećamo, obaveze prema korisnicima budžetskih sredstava izvršavaće se srazmerno ostvarenim primanjima budžeta.

Na sednici Gradskog veća usvojen je predlog Javnog preduzeća "Direkcija za izgradnju grada Novog Pazara" za parterno uređenje i osvetljenje Medicinske škole, kao i predlog akcije "Očistimo svoj grad", čiji je predlagač Turistička organizacija Novog Pazara. Turistička organizacija dala je i predlog za obezbeđivanje prostora za suvenirnicu i turistički info centar. Aktiv dobrovoljnih davalaca krvi Elektrodistribucije Novi Pazar, organizuje 14. 10 . ove godine akciju koju će, prema odluci Veća, finansijski pomoći Gradska uprava.

Izvor: Odeljenje za informisanje

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA