A- A A+

Gradonačelnik čestitao Terzićevoj dvostruko zlatno odličje na EP

Povodom najnovijeg uspeha Amele Terzić, novopazarske atletičarke i reprezentativke Srbije, gradonačelnik Novog Pazara, Meho Mahutović uputio je u ime Gradske uprave i svoje lično ime čestitku u kojoj se kaže:

Počastvovani smo načinom na koji nas predstavljate širom sveta , i time postavljate pred nas zadatak da naučimo kako se, uz mnogo napornog rada i odricanja može biti šampion. Veliki uspesi svojstveni su istrajnim ljudima velikog srca, a Vi ste, vrhunskim dometima u atletici, kao i ponašanjem van terena, mnogo puta do sada pokazali da zaslužujete najsjajnija odličja. Zato ne čude fantastični rezultati na koje smo svi izuzetno ponosni.

Najsrdačnije Vam, u ime Gradske uprave Grada Novog Pazara i svoje lično ime, čestitam osvajanje dve zlatne medalje na prvenstvu Evrope u Estoniji.

Novopazarska atletičarka, reprezentaivka Srbije Amela Terzić osvojila je zlatnu medalju u trci na 1.500 metara na Evropskom prvenstvu za starije juniore u Estoniji, u Talinu. To je drugo najsjajnije odličje Terzićeve, budući da je u subotu trijumfovala i na dvostruko dužoj stazi, na deonici od 3000 metara. Takmičarka iz Novog Pazara prošla je kroz cilj u vremenu 4:15,40 minuta, što je bilo dovoljno da iza sebe ostavi Siaru Megin iz Irske i Joanu Doagu iz Rumunije.

Izvor: Odeljenje za informisanje

Pogledajte prolazak Terzićeve kroz cilj

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops