A- A A+

Otvorena kancelarija inžinjerske komore u Novom Pazaru

Tokom posjete Novom Pazaru, ministar u vladi Republike Srbije Oliver Dulić i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović, obišli su kancelariju inžinjerske komore, koja se nalazi u okviru zgrade Državnog univerziteta u Novom Pazaru.

Na svečanosti povodom otvaranja ministar životne sredine Oliver Dulić je kazao "da je za ministarstvo izuzetno važna saradnja sa Inženjerskom komorom Srbije, kako u pronalaženju najboljih zakonskih rešenja tako i u rešavanju stručnih i praktičnih pitanja".

Ovo je deveta regionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije i prema riječima predsjednika komore prof. Dr Dragoslava Šumarca, ona stručnjacima u oblasti građevinarstva i urbanizma treba praktično da omogući dobijanje licenci za projektovanje i izvođenje građevinskih radova.

Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović, rekao je da su inženjeri temelj daljeg razvoja Novog Pazara. ‘’ Nadam se da ćete kroz vaše delovanje i uz pomoć Državnog univerziteta koji vam je pomogao sa kancelarijom doprineti ubzanom razvoju Novog Pazara, a u gradskim vlastima uvek ćete imati saradnike" zaključio je Mahmutović.

Izvor:Odeljenje za informisanje

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops