A- A A+

ZAVRŠEN REGIONALNI PUTNI PRAVAC SOPOĆANI-CRNOČA

Završeni su radovi na asfaltiranju deonice regionalnog puta Sopoćani-Crnoča. Gradonačelnik Novog Pazara sa saradnicima obišao je ovaj putni pravac gde je razgovorao sa meštanima ovog područja koji spaja Donju Pešter sa Novim Pazarom.

Ova deonica je od izuzetnog značaja zbog toga što spaja ne samo seoska područja donje već i gornje pešterske visoravni sa gradom.

Putni pravac Sopoćani-Crnoča će smanjiti migraciona kretanja i pražnjenja pešterskih sela jer se do grada stiže sada mnogo brže i lakše. Meštani su izrazili veliko zadovoljstvo očekujući preporod Pešteri i pozdravili su nesebično zalaganje novopazarskih vlasti za izgradnjom ove regionalne putne komunikacije.

Gradonačelnik je ovom prilikom rekao da će se gradske vlasti i dalje zalagati za poboljšanje putne infrastrukture. "Do sada smo završili i asfaltirali negde oko 50 ulica u gradu i rešićemo problem neasfaltiranih puteva u našem kraju".

Gradonačelnik je obišao i radove na izgradnji zaobilaznice oko Novog Pazara gde je sa radnicima preduzeća AD "Novi Pazar put" izrazio zadovoljtvo dinamikom rada na zaobilaznici. "Očekujem da će pravno imovinski odnosi biti riješeni i da će zaobilaznica biti gotova do kraja 2011. godine.

Do kraja ove godine, ukoliko vremenski uslovi dozvole, novopazarski putari očekuju završetak asfaltiranja oko 1700 metara zaobilaznice".

Izvor: Odeljenje za informisanje

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA