A- A A+

Потпредседник Владе и министар Расим Љајић приредио ифтар на Атлетском стадиону

Потпредседник Владе и министар Расим Љајић приредио ифтар на Атлетском стадиону

На атлетском стадиону ифтарило је преко 2 хиљаде постача. Домаћин им је био министар и потпредседник Владе Републике Србије Расим Љајић.

Међу бројним новопазарцима били су и угледни гости из Турске. Делегацију те земље предводили су министар спорта у Влади Републике Турске Мехмет Касапоглу, амбасадор Турске Танжу Билгић и представници Удружења „Санџак-Босна“.

Ифтару су присуствовали и челници Новог Пазара, Сјенице и Тутина Нихат Бишевац, Хазбо Мујовић и Кенан Хот са сарадницима, као и председник Бошњачког националног вијећа Есад Џуџо и руководства бројних важних организација.

„Из године у годину све су бољи односи Србије и Турске. Знамо да је Нови Пазар мост те сарадње, а и спорт спаја, па смо ми тако угостили сада министра спорта из те, нама драге, земље. Нови Пазар постао је препознатљив по спорту и то је веома важно“, казао је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац и најавио реконструкцију старе спортке хале у том граду и бројне друге послове на инсфраструктури.

Потпредседник Владе Републике Србије и министар Расим Љајић са гостима из високе делегације Републике Турске обишао град. Том приликом они су се упознавали са знаменитостима града, са његовом спортском инфраструктуром и са садржајима за младе.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA