A- A A+

Саобраћајница у Шутеновцу изузетно важна, викенд у знаку инфраструктурних радова

Ни неуобичајене временске прилике за ово доба године нису суштинска препрека за реализацију инфраструктурних радова на неколико локација у Новом Пазару. Радове на саобраћајници у насељу Шутеновац, у непосредној близини шутеновачког стадиона обишао је помоћник градоначелника Нихад Хасановић. Било је, како је рекао, незнатних измена у динамици, јер је одређене радове немогуће изводити по лошем времену.

"Саобраћајница је изузетно значајна за овај део града, за сам стадион и спортисте, рекреативце али и за ученике школе преко Јошанице, чија је изградња у плану. Саобраћајница ће растеретити овај изузетно фреквентан крај", рекао је Хасановић.

Помоћник градоначелника Нихад Хасановић казао је да ће и предстојећи викенд бити динамичан, јер се осим у Шутеновцу радови изводе и у делу насеља Мур, насељу Хажет и у Избицама.

"Следеће недеље очекује нас почетак извођења инфраструктурних радова у улици Иве Андрића, од Мехове џамије до старе џамије у Паралову и гробља. Данас приводимо крају припреме у циљу уређења 6 локација око стамбених зграда, како простора за паркирање возила, тако и дечјих игралишта", најавио је помоћник градоначелника Нихад Хасановић.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA