A- A A+

Градоначелник обишао радове: " Желимо да обезбедимо једнаке услове живота за све грађане"

Интензивни радови у овој грађевинској сезони трају у свим деловима града, без обзира да ли је реч о градским или приградским насељима. Према речима градоначелника Нихата Бишевца, који је обишао насеље Ћеремидзиница, свим асфалтним радовима претходила је реконструкција водоводне мреже, кишне и фекалне канализације.

"Није нам важно да ли је реч о центру града или о периферним насељима и улицама. Желимо да сви грађани имају боље услове за живот и зато је Град само за уређење водоводне и канализационе мреже издвојио 150 милиона динара", подсетио је градоначелник, истичући да су у циљу извођења радова потписани нови уговори. 

"Грађани у педесет три улице, у насељима са слабим водоснабдевањем и без кишне и фекалне канализације добиће потпуно нове услове за живот. И нећемо се зауставити док услови не буду исти у свим деловима Новог Пазара". 

Директор ЈКП Водовод И канализација Ханефија Брничанин очекује да ће радници предузећа успесно одговорити захтевима на терену.

"Све припреме су успешно извршене и данас, на пример, истовремено радимо на три локације. У насељу Шестовски поток у току су радови на изградњи водоводне мреже у дужи од 500 метара, а у лици Нурије Поздерца трају радови на уређењу кишне канализације, баш као и у улици 418. у Селаковцу", рекао је Брничанин, истичући да ће сви радови бити завршени у предвиђеном року. 

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA