A- A A+

Ускоро братимљење са сарајевском општином Стари град

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац и начелник сарајевске општине Стари град Ибрахим Хаџибајрић разговарали су данас о сарадњи и предностима братимљења локалних заједница. Споразум о братимљењу биће потписан ускоро, а према речима градоначелника Бишевца, „Нови Пазар ће на овај начин верификовати намеру да са општином Стари град успостави партнерске односе на плану образовања,  привредне, културне и спортске сарадње“.

„Стекли смо током година много пријатеља и то нам је помогло да, за добробит грађана Новог Пазара, реализујемо бројне пројекте. Са општином Стари град у Сарајеву успоставили смо партнерски однос који ће у наредном периоду дати конкретне резултате, а братимљењем само заокружујемо договорену сарадњу“, рекао је градоначелник Бишевац овим поводом.

Начелник сарајевске Општине Стари град Ибрахим Хаџибајрић истакао је да је „братимљење у складу са заједничким плановима које имају две стране“. Споразуме о братимљењу са овом општином нешто раније потписали су Крагујевац и београдска општина Стари град. 

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA