A- A A+

Асфалт за мештане 16 нових улица, рекордно улагање у инфраструктуру

На тридесет првој редовној седници Градског већа града Новог Пазара усвојен је нацрт завршног рачуна буџета за 2017. годину. Према речима градоначелника Нихата Бишевца, извршиоца буџета, суфицит који је постојао у протеклој календарској години пренет је у 2018. годину.

„Једнако важно је да смо на данашњој седници усвојили четрнаесту измену плана јавних набавки, која подразумева да ћемо до краја године асфалтирати нових 16 улица на терирорији Новог Пазара. Вредност пројекта је преко 85 милиона динара а уз раније потписане уговоре за уређење 67 улица, долазимо до закључка да је у погледу улагања у инфрасатруктуру, ово најуспешнија година у историји Новог Пазара. Наш град је највеће градилиште, не само у Санџаку већ у земљи. Надамо се да ће нам временске прилике ићи на руку, како би све што је планирано било и завршено до краја године“, рекао је градоначелник Нихат Бишевац.

Одлуком Градског већа Новог Пазара, плато иза новопазарског Културног центра носиће име по председници удружења Мајке Сребренице“, рахметли Хатиџи Мехмедовић.

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA