A- A A+

Интензивни радови током интензивне грађевинске сезоне

Мештани у Мурској улици имају разлога за задовољство будући да им је град решио проблем водоснабдевања, кишне и фекалне канализације, а сада и асфалт

На обиласку завршних радова у Мурској улици, помоћник градоначелника за инфраструктуру Нихад Хасановић је истакао да се током читаве грађевинске сезоне ради интезивно, да секористи лепо време и најављено Михољско лето, како би се интезивирали радови.

„Како бисмо побољшали услове живота за све грађане, асфалтирају се улице у свим насељима. Без обзира на викенд, радови не престају и већ сутра се очекује асфлариање на Парицама, а уследиће и асфалтирање крака улице Генералана Живковића, Прибојске, Пљеваљске, као и велике улице у Селаковцу, од хана до Побрђа. Ради се истовремено у насељима Хаџет, Дежевски пут, Постијење, Черемиџиница, Јакља“, рекао је Нихада Хаснаовић и напоменуо да је комплетирана документација и потписани уговори за 67 улица, а да се очекује да ће средствима министарства и из буџета града бити обухваћено још улица и насеља.

Помоћник градоначелника Хасановић је најавио да ће ускоро бити уређени тротоари од Полицијске управе до Бор џамије, чиме цео простор у овој улици постаје својеврсно шеталиште.

„Тренутно имамо и велико градилиште на раскрсници код болнице где се завршавају водоинсталатерски и радови Електродистрбуције. Ова раскрсница ће врло брзо бити уређена и добићемо прелепи кружни ток. Од понедељка креће сређивање паркинга и приступних путева између старе Хитне службе и Медицинског центра како бисмо унапредили услове за пружање хитне медицинске помоћи пацијентима“, закључио је Хасановић.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA