A- A A+

У току јавни позив за преквалификацију и доквалификацију у оквиру пројекта Нови Пазар - нови послови

Програм доквалификације и преквалификације у оквиру пројекта Нови Пазар - нови послови, за који јавни позив траје од 3. до 14. септембра ове године, одобрава се лицима из категорије теже запошљивих, са посебним нагласком на повратнике по Споразуму о реадмисији, Роме и младе узраста до 30 година.

Право да учествују у програму доквалификације и преквалификације имају незапослена лица из категорија теже запошљивих, са пребивалиштем на територији Града Новог Пазара, у складу са Листом приоритета незапослених лица из категорија теже запошљивих, за програм доквалификације и преквалификације.

Листу приоритета незапослених лица из категорија теже запошљивих, за програм доквалификације и преквалификације доноси Комисија у складу са Пријавом незапосленог лица и провером поднете документације под условима, критеријумима и мерилима дефинисаним овим Правилником.

Обуке за преквалификацију и доквалификацију ће трајати 3 месеца и подразумеваће теоријски и практични део. Пријаве за учешће доступне су на званичној страници града Новог Пазара, www.novipazar.rs у делу огласи, (http://www.novipazar.rs/oglasi-i-konkursi).  

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA