A- A A+

За добробит грађана радимо на свим пољима

Инфраструктурно уређивање Новог Пазара видљиво је  на сваком кораку. Радови на бројним локацијама трају,  а разлога за задовољство ових дана имају мештани Селаковца, али и Својбора.

„Како смо и обећали, након бајрамских празника уследила је финализација радова у Селаковцу, у делу Својбора према Хоткову и Избицама, а до пролећа ћемо доћи до деонцице испод Борића“, обилазећи радове, рекао је, помоћник градоначелника Нихад Хасановић.

У току су радови у улици Шабана Коче - крак према улици Реље Крилатице, као и преуређење Сјеничке улице. Већ сутра и у наредних неколико дана механизација и тимови деловаће у улици “ Иве Андрића“ на Хаџету. Фокусирани смо и на деоницу код ФО „Рас“, како би деца из насеља преко реке „Трнавице“ могла безбедно да дођу до моста, не газећи по блату.

Град је потписао уговоре о извођењу радова у 67 улица, а према речима Нихада Хасановића, грађани о свим радовима који трају или су предвиђени за наредни период могу да се информишу у Градској управи.

„Позивам грађане да се информишу о детаљима који се тичу унапређења живота људи у различитим насељима јер заиста радимо на свим пољима“, казао је Хасановић, напомињући да сем асфалтирања, уређења фекалне и кишне канализације у свим деловима Новог Пазара, град користећи капацитете свих јавних предузећа интензивно ради и на осталим фронтовима. Тако Јавно предузеће за уређење грађевинског земљишта на подручјима школа проверава и коригује видљивост хоризонталне и вертикалне сигнализације, обележава пешачке прелазе, како би ученици у новој школској години пут од школе до куће и назад прелазили потпуно безбедно.

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA